втрачене щастя

Назад немає вороття
І як би ми хотіли
Але немає сили
Не бути разом нам
Залежить не від нас
Холодності потуга
Ми не зігріємо серця
Самотнім поглядом розлуки.
Навіки прощавай...
Я пам'ятати буду
Щасливі наші дні
Проведені улітку