Чом Вітя тужить. (3 ред.)

Чом Вітя тужить. (3 ред.)
Як скоро, бл*ть, зів’яло листя...
Каштани більше не цвітуть...
Жінки… роздягнені вдягнулись…
І більш Хрещатиком не йдуть...
 
І вітер... листячком жбурляє...
Й вінками кидає, пустун...
Вкраїну ж хтось там... „умикн-ає”...
(Щось тут звучить як каламбур...)
 
І пика знов зрання пом’ята…
І клімакс майже вже настав...                         (16.11.2013)
І все частіше в снах лунає
Йому – його ж! – „Хто це сказав?”...
 
А також – з фільму жахів наче –
Аж кидає в холодний піт:
- *«Спасибо жителям Донбасса!»;
- І «Зека – геть!» (народний хіт);
 
- „ПроФФесор” Булава-І-Шапка;
- І з „йолки” зашморг вже звиса;
- „Короткий ракурс в...” „Балкантавра”;
- І *«Абыр... абыр... абырвалг!»...
 
І передзвоном вже не тішать
Ні Володимирський Собор,
Ні ті собори, що на спинах...
Заупокійно ж дзвонять бо...
 
Мораль: Коли із Хама – пана, –
Всім буде – „з маком курасан”...                     (26-27.01.2014)
Така то ось ху*ня, малята...
Як – кажуть – Дід Панас казав...                     (16.11.2013)

___________________________________

„курсив” -- цитати - "неологізми" від Віті
«шрифт» -- інші цитати ( *«» -- на російській)