Пролилась кров...

Пролилась кров, що далі буде?!
Куди зведуть нас ці шляхи?
Сюди прийшли всі мирні люди,
У них є діти, є й батьки...

Невже не шкода їхніх матерів,
Синів - майбутнього країни...
Пролилась кров з не тих голів,
Нема майбутнього для України...

Сьогодні - троє, завтра - невідомо,
Який прийде для беркуту наказ...
Можливо, ми попадемо під нього,
Можливо, нас всіх вб'ють за раз...

Останній шанс, остання є надія,
Берім усе, що наше й до кінця,
Ходімо разом, в нас є мрія,
Забрати Україну в вигнанця...

22.01.2014