Про те стараються мовчати

Про те стараються мовчати
І в віршах правду не казати,
Робити вигляд, що нема,
Про що болить моя душа.
 
Напевно, варто так робити,
Щоб ми могли у мирі жити.
Щоб ми могли співіснувати,
Про це потрібно нам мовчати.
 
Та, як скажіть не говорить ,
Про що душа моя кричить ,
Що душу розриває на куски
І Бога просить: - Сохрани!