Височінь вітрів - метеор..

Віє дим.Степ горить.
Тліє, догорає.
Така ця літня спека.
Іде вогонь ще мить-
Палає гір ця височінь
Від сонця, що далеко
на всіх високо позирає...
 
Роки...Летить із неба сніг.
А сонця ще не видно..
І місяць визирає снігурів..
Десь дим з осель недавно ліг,
Вже змерзлий від вітрів.
Ніде не чути злих щурів...
На вулиці так зимно.
 
Хмарки...І небо все із зорь..
Немов солодка вата...
Десь тихо чутно: гавкає собака...
Земля і сніг, на небі метеор
стрілою бистрою летить, не жди
бо це тобі одвічна та ознака
хутчіш бажання називати...