Світ

Тужливий світ цей без вогню
В душі, у серці, уночі, коли не бачиш світла.
Відкрий життя свого меню
І вибери щось гостре, а не прісне оте зблідле...
 
Прекрасний світ цей без війни
В думках, в стосунках, спогадах дитинства.
Поли агресій бур'яни,
Рости в думках святеє доброчинство.
 
Незримий світ цей в далині
В надіях, в сподіваннях, у мріях вічних.
Не опинись на мілині
Пливи проти усіх вітрів невстрічних
 
Чудовий світ цей без брехні
В словах, в книжках, у кожних наших вчинках.
Співай правдиві лиш пісні,
Пиши життя на совісті сторінках.
А.Супрун