МИть

_
картина на столі лежить:
"Дитина на межі століть"
і кожен подих твій кипить
а може подвиг твій це - мить?
 
людина на столі лежить
година на зорі біжить
і кожен вечір твій летить
а може досить вже терпіть?
 
картина на стіні висить,
рутина в серці ще болить,
і кожен той удар - щемить,
минає час, вона ще спить.
 
людина на землі стоїть
картина на стіні століть
сірник. іскра. вогонь. димить!
горить, пече, кипить. Де мить?