Чом Вітя тужить.

Чом Вітя тужить.
Чом Вітя тужить***

Як скоро, бл*ть, зів’яло листя...
Каштани більше не цвітуть...
Жінки… роздягнені вдягнулись…
І більш Хрещатиком не йдуть...

І вітер... листячком жбурляє...
Й вінками кидає, пустун...
Вкраїну ж хтось там... „умикн-ає”...
(Щось тут звучить як каламбур...)

І пика знов зрання пом’ята…
І клімакс майже вже настав...
Така то ось ху*ня, малята...
Як – кажуть – Дід Панас казав...
                                                            (16.11.2013)

*** Для понимания написанного необходимо: (1) знать украинский язык; (2) быть знакомым с формулой Украина-венок-Давос; (3) помнить (или спросить у тех кто помнит) кто был Дед Панас.