ЖИТТЯ БЕЗ ТЕБЕ НЕ ЖИТТЯ.

Без тебе квiтка я ні що!
Як той бур’ян у дикім полі,
Як та вечеря на столі,
Яка без сала і без солі.
 
Життя без тебе,не життя!
Гидке,як та помийна яма.
Для мене ти, моя любов!
Найкраща солов’їна гама.
 
8.12.2015,м. Полтава