Те, що болить.

Ви знаєте, як душа болить,
Коли ти дивишся новини
І бачиш як усе горить
І вдаль уходять дні щасливі?
 
Ви знаєте як мати плаче ,
Коли в останнє сина бачить,
Коли синок її мовчить
Ні пари з вуст, а тільки біль?
 
Бо знає він, на що іде
І як життя його за мить мине
А стільки всього він досягти хотів,
Але через війну не встиг
 
А ви знаєте , як душа моя боліла
Коли я хлопцям взимку хліб носила
Щоб мали вони сили бігти,
Щоб тих москалів наглих бити
 
Які стріляли в наших діток
Які залишили без ніжок
Тих всіх хлопців молодих...
 
Ви ж знаєте, як душа моя боліла
Коли дивилася новини
І бачила як все горить
І вдаль уходять дні щасливі