Країна - КІБОРГ.

Співуча Ненька, -
Зараз ти вся КІБОРГ,
Закована в залізо наших мрій
Хто має заспівать, -
Той має сили,
Розчавить нечисть за твоїх синів.
Усі жінки і діти наші - КІБОРГ,
До лютих гадів
Ми знайдемо сил.
Так Матір Божа в небі, -
Наче Кіборг
Нас захищатиме від чорних сил.
Від нелюдей, які зі зброї,
Вбивають і маленьких і старих.
Так хай їх кляті души околіють,
Немов собаки, що руйнують Мир!
22.01.2015