Останній раз..

Останній раз ми бачились улітку, останній раз я чула голос твій. Мій любий друг, ти на житті поставив мітку. Та навіки про тебе буду говорити мій. Пішов від всіх ти тихо не сказавши, у спогадах луна твій сміх. Про порятунок не згадавши, невже так просто це зробити зміг. І вже пісні ти не співаєш, оті веселі й голосні. І вже нічого не чекаєш, вже немає жартів на весні. Коли тебе не стало забрав частину серця ти. Мені завжди тебе було так мало, а зараз на Землі тебе і не знайти. Я знаю, знаю не хотів, щоб всі страждали, а навіщо волю дав піти? І не зміг пообіцяти, не зміг життя ти зберегти. То..був останній раз, ми бачились улітку, а ти..так просто на житті поставив мітку.