Зачаровано /в соавторстве с Sandro74/

Зачаровано  /в соавторстве с Sandro74/
Важкой ходою ,з крижаним забралом
Крокує сніжно-білий богатир...
Щоб побороти віхоли навалу,
ВітрИ-д'яки читають свій Псалтир.
 
Діброва спить-мов вояки кремезні
Завмерли на хвилину...Скоро бій...
Вдягає в обладунки величезні
Дуби застиглі сніжний буревій...
 
А там, обабіч грізної діброви,
Стирчать уламки двох беріз- сестер...
А заметіль лише здіймає брови:
Чиї-то коси плестиме тепер?
 
І тільки місяць спить в колисці тихо...
Тополь його загойдує юрба...
Зимовий сон під шурхіт грізних віхол
Плекає зачарована верба...
 
 
 
На фото-дуби с. Чубинське- батьківщини автора гімна України.