НОВИЙ РІК.

НОВИЙ РІК.
Новий рік - найпрекрасніше свято!
Його люблять і мама. і тато,
і бабусі, й дідусі і всі
люблють свято це в білій красі. Новий рік - дуже бажане свято:
він несе подарунків багато,
під ялинкою здійсняться мрії,
всі бажання, стремління, надії. Новий рік - найчарівніше свято!
Всі танцюють, сміються завзято
в новорічних кумедних вбраннях -
там і вовк, і ведмідь там, і птах.

Всі там дружні: зайці і лисиці,
і горобчики, й миші, й куниці.
Раді всі -  і дорослі, й малі -
Так би завжди було на землі! 12.12.2010.