Я хочу быть счастливой (на украинском языке)

Я хочу быть счастливой (на украинском языке)
Я хочу бути щасливою,
Але будь щасливим і ти.
Хай змиє червневою зливою
Розставання болючі сліди.
 
Я чую тебе крізь простір.
Я чую тебе... не клич...
А може, сни твої в гості
До мене прийдуть в цю ніч?..
 
У мене — нехай! — буде інший,
Хай! — іншу любитимеш ти,
Від щастя мого промінчик
Може, схоче тебе знайти?..
 
Я хочу щасливою бути
І щастя бажаю тобі.
Не знати. Не чути. Забути —
В любові, а не у злобі.
 
22 червня 2013