Я тебя действительно ждала... (на украинском языке)

Я тебя действительно ждала... (на украинском языке)
***
 
А я тебе справді чекала.
Не віриш? Хай буде і так.
Мені дзвінків було мало —
Хотілось злетіти, як птах.
 
А я тебе, мабуть, любила,
А може, люблю і тепер.
Морозцем слово прибило,
Твій голос у трубці умер.
 
А може, тебе і немає?
Намріяла просто сама?
Чекаю. Кохаю. І знаю:
Прийшла серед квітня зима.
 
Жорстока мовчить мовчанка,
І я вже ніби не я.
З початку і до останку —
В усьому провина моя.
 
 
13 червня 2013 року