Декабрь (на украинском языке)

Декабрь (на украинском языке)
***
А надворі грудень, грудень, грудень.
А надворі вітер, вітер, вітер.
Вороння там криком тишу будить,
Розсипа мережки з чорних літер.
 
А навколо снігом, снігом, снігом
Косо порозкреслювано простір.
В цьому грудні я як мертвий острів,
А зима – у бігу, в бігу, в бігу.
 
І спадає біла зимна хустка
На любов, що розцвіла даремно…
А на серці пустка, пустка, пустка,
А на серці темно… темно.
Темно.