Українська мова
Є така країна,
Що зветься Україна,
І там мова лине
Співуча, солов`їна
Її, може, не зрозуміють,
Бо й росіяни так не вміють
Співати, грати, танцювати,
Робити щось і розмовляти.
Бо наша українська мова
І веселкова, й калинова...
Вона така, не передати!
Ми любим нею розмовляти!
А любиш мову солов`їну --
То теж цінуєш Україну...