Налий мені вина із льодом.

Налий мені вина із льодом.
Налий мені вина із льодом.
І потім зігрій якщо стане холодно,
навіщо мені просити  в тебе кави,
якщо є твої руки, ті що на тепло багаті.

Налий мені хоч чого небудь,
щоб я  про все забути встигла.
Налий собі і пий зі мною разом.
Бо ми найкращі діти цього світу.

Пий допоки  зможеш повітря проковтнути. 
Пий і грай по струнах розквітлої душі. 
І забудемо ми разом всі прокльони,
ті, що сипались із заздрісних щелеп. 

Ми будемо пити і жити, так як нам того треба.
Ти зігрієш мене, навіть, якщо буде проти ціла планета.
Ми будемо жити в любові і злагоді завжди.
Нікому ніколи не  розбити два люблячих серця.