Материнська любов

Мамо, матусенько,
Рідна моя ненько.
Мамо, матусенько,
Вишенька біленька.
 
Мамо, матусенько,
Недоспані ночі,
Мамо, матусенько,
Найніжніші очі.
 
Мамо, матусенько,
Найдобріше серце,
Бо, лиш ти, ріднесенька,
В світ відкрила дверці.
 
Бо у тобі, ненько,
Є життя краплинка.
І ти, моя рідненька,
Найцінніша перлинка.
 
Найкращая квітка
У вічнім саду.
Зимою і влітку
До тебе я йду.
 
Любов віддаєш,
Дівочу красу,
А собі лишаєш
Сивую косу.
 
Любіть свою матусю,
Допоки вона є.
І Господу моліться,
Хай віку їй дає.
 
Здоров’я дає й сили,
І щастя без міри.
Допоки її віку
Ти єдині її ліки.
 
Бо вона в тебе одна
Від Бога, одна єдина.
Одна тобі мати дана,
Одна дана Батьківщина.
 
І в тобі їх кров
І вічно свята
Материнська любов.