ЛIТО

ЛIТО
Шумiли трави, шепотiли 
Дерева вiтами та листтям; 
На квiт духм'яний у долинi 
Розкидав дощ свое намисто...
Чарiвне лiто грае нинi!
У небi, в горах, i в лiсах,
Вируе скрiзь, неначе птах.
Все так, неначе на свiтаннi
Життя Адама у Раю,
Де вiн спiвав своiй коханiй: 
Тебе на вiки я люблю! 07.01.