Мамі

Минають дні, минають ночі.
На жаль, невплинно лине час.
В думках лишились тільки очі,
Та фото, де кохають нас. І стерлись з пам`яті хвилини,
Що радість приносили в мить.
Забулись найважчі години,
Лишь серце без тебе болить. Здавалося б не може бути так - 
Не може зникнути людина в одну мить.
Але життя - це прикрий факт,
Що раптом болем почне горіть. Не звично входити в пусту квартиру,
Де не почуєш голос твій,
Де не побачиш звичну квартиру,
Де тільки тихий шепіт мій. Здається, інколи, що ти ще тут буваєш,
Що ще колись тебе побачу знов.
Тільки біль без тебе не сховаєшь
За безліччю різних розмов. Не вистачає твоєї посмішки щоранку,
Тихої ніжності твоїх рук.
Лиш образ твій увісні, на світанку,
Та тихого голосу рідний звук. 04.05.2013