Ні...(нет...)

Ні...(нет...)
Я люблю тебе...
ні
  любила...
 
я так довго чекала,
летіла...
я знайшла тебе...
ні
загубила
крила...
 
гірко, болісно
ні
безсила...
без жалю я ламаю
крила,
щоб ніколи вже не злетіла...
 
Я люблю тебе...
ні
  любила...