ОСТАННІЙ (ПОСЛЕДНИЙ)

ОСТАННІЙ (ПОСЛЕДНИЙ)
***
Останній вірш – ти і не вірш, а так…
Лиш низка слів, без тями і без волі…
Блідий перевертень, огидний потурнак,
Нудний, пожмаканий,
                                 як той старий сардак,    
Ти… несмачний, неначе хліб  без солі.
 
Навіщо ти? Кому потрібні ці,
Нанизані на рим благеньку нитку,
Пусті слова? І зошит у руці –
Кохані,  жалюгідні папірці…
Вже не до Вас і не про Вас молитва…