Іноді

Іноді так хочеться кричати
 
Так голосно
 
Щоб стіни затряслись
 
Та не виходить душу розірвати
 
Боюсь залишитись ні з чим
 
 
Коли на самоті залишусь
 
сумно дуже
 
не вистачає когось
 
і одна
 
 
я йду у темряву
 
в безодню
 
чекати те
 
що так шукала
 
до чого прагнула душа
 
і тіло незаймане бажало