​КОРЧМАР


 
У корчму до нас заліз
Сьогодні у гості
Всім відомий Вам маркіз
«Де` кожа  -   Де` кості».
 
Не дивіться, що худий,
Що часто п`є соду,
А на вигляд - молодий,
І – красень, на вроду.
 
Кожен рік у Моршині
На ліках буває.
Там  так дівки зажимають,
Що зразу  худає.