Пацалую цябе у вусны ружовыя

Пацалую цябе у вусны ружовыя,
Гарачыя,
Ад маркоўнага соку. Налітыя...
Цёплым пахам мядовым...
Здобленыя усмешкай лёгкаю...
Гадзіннік цікае, час у начы ідзе хутка.
Цік... Цік... Цік...
22.06.15