Мене тривожить наша ніч (Укр.)

Мене тривожить наша ніч
В якій ми зіроньки лічили
Тоді прийшла до мене річ
Теплом сердечним, милим

Можливо це була любов
Тому що серце не застило
Гарячим маслом тече кров
І гріє душу не відома сила

Для мене ти стала Коханням
Небесним Ангелом, життям
Тепер думки мої, тобі віддані
Весь я твій, і все моє буття