Любов до життя

Господи, я хочу жити,
Я хочу бачити цей світ щодня!
Сміятися, любити, сльози лити,
І неважливо, чи багач я, чи бідняк.
Мені так неважливо, хто я є,
Мені так неважливо, ким я буду.
Я хочу жити, і життя моє
Я не віддам, не загублю і не забуду.