Корабель

Корабель в синьому морі не тоне,
Корабель вірить у те, що живе.
Він від бурь, буревіїв та вітрів стогне,
Та безупинно по морю пливе.
Вітрила побиті і мачта вже зігнута,
А він все пливе… Недаремно, мабуть…
Він не зупиниться, він має встигнути!
Він виживе, спасеться: ось у цьому суть!
І ось вона, та суша мила!
Він це зробив,переборов себе!
В ньому ще є надії жила,
Нехай цей вірш навчить боротись і тебе!