...АДЖЕ ЇХ НЕ ПРИНІС МЕНІ ТИ... (ВЕДЬ ИХ НЕ ПРИНЁС МНЕ ТЫ...)

...АДЖЕ ЇХ НЕ ПРИНІС МЕНІ ТИ... (ВЕДЬ ИХ НЕ ПРИНЁС МНЕ ТЫ...)
Срібний місяць над дзеркалом моря
Тче серпанок із тиші і хвиль...
Він зі мною, він все ще зі мною,
            Мій так важко приборканий біль...
Він сховався в летючих краплинах,
В тих, що б’ються об скло у грозу,
Він живе в пелюстках та в росинках,
            Коли квіти додому несу.
Кожна квітка — то схованка болю,
Адже їх не приніс мені Ти...
Я сама назривала у полі —
            Там, де не перетнулись світи.
Знаю, знаю, що квіти не винні
У моїй нелюбові-біді.
В сяйві місяця, в цвіті, у тліні
            Схожі квіти на мрії бліді.
Їм би сонця! І вітру! І волі!
Їм би квітнути, їм би рости!..
Повні квіти пекучого болю —
            Адже їх не приніс мені Ти...
 
                                           22 червня 2013