*** БЕЗ НАЗВИ (БЕЗ НАЗВАНИЯ)

*** БЕЗ НАЗВИ (БЕЗ НАЗВАНИЯ)
На цвіт — мороз,
 
І грім на голе древо.
 
А нас немає,
 
Ми — лише були.
 
Проходиш повз...
 
А може, й не суттєво,
 
Що ми у парі
 
Бути
 
Не змогли?..