Не говори мені нічого...

Не говори мені  нічого...
Не треба.
Я все  скоріш відчую ,
Чим зрозумію.
Ні крапки,ні коми,
Лиш по всій долі
Згорбився німо
Знак запитання.
В кінці почуттів  багатокрапка,
Відчуття  незакінченності,
Непевності
Ні  в чому.
Не говори мені  нічого.
Просто обніми
І дай відчути свою силу
Та  жагу до життя
В цьому  страшному світі...