Ти мені не наснишся ніколи

Ти мені не наснишся ніколи
Полум"ям блискавиць,
Не нагадаєш своїми вустами
Стиглий смак полуниць.

Не   обнімеш ніжно вітрами,
Не зустрінеш зі мною зорю,
Тільки сумними дощами
Повернешся у мою весну.

Гірким смаком полину
Нагадаєш мені про любов.
Я без тебе метеликом 
В інше полум"я  лину,
Щоб стати щасливою знов.