Панна осінь

Пада,пада  жовте листя-
Панна  осінь навкруги
Прикрашає падолистом
Всі дороги ,всі  стежки.

Незабаром зовсім згасне
Різнотрав"я кольорів,
Розтривожить душу й тишу
Крик прощальний  журавлів.

Не почуємо у лісі
Ні пташиний спів,ні свист.
Пада з дерева додолу
Жовтий лист,останній лист.