СОНЦЕ ЗОЛОТОГО НАРЦИСА

Сонце золотого нарциса
 
Прохолодне й духмяне
Далека-близька зірка
На юній квітневій клумбі
Серед шаблистих пагонів
Серед пухнастих бджіл
Під прозорою хмариною
Як під легкою парасолею
Таємниці-невтайни
Світить з глибин весняного світу
Горить вабливим сяєвом
Дитинства
Якого вже ніколи не повернути
 
Ніжне мамине сонечко…
 
29.03.2015