РОСЯНИЙ СВІТ (РОСИСТЫЙ МИР)

РОСЯНИЙ СВІТ (РОСИСТЫЙ МИР)
Світ зелений і блакитний... золотавий
І рожевий в яблуневому цвіту,
І смарагдовий від свіжої отави,
Що розкинула хустиночку просту.
 
Світ мережаний від тінявих акацій,
Вишиваний — ластівками з-під небес,
Оксамитовий — пелюсткою на маці,
Злототканий, повний сонячних чудес.
 
Світ духмяний, як  весела рута-м’ята,
Пахне свіжістю від вільних чистих гроз,
Віє стиглості солодким ароматом
Від різьблених виноградних юних лоз.
 
Світ щасливий, світ такий казковий
У вінку з купальських  пишних віт.
Я люблю тебе, мій веселковий,
Росяний і зоряний —  мій світ.
 
 
                                                                       Літо — осінь 2012