НАД НЕЮ НЕБЕСА...

НАД НЕЮ НЕБЕСА...
На перехресті вересня і жовтня
Шумить тополя в золотій росі.
Над нею небеса, птахами повні,
Над нею сонце в сумі голосів.
 
Роняє росу золотом на трави,
Хита тополя гіллям на вітрах.
Летять ключі у місячні заграви,
Ключі гусей...
            У жовтні кожен — птах...
 
Летить душа,
            тривоги й сонця повна,
Ген за гусьми
            в далекий теплий світ...
На перехресті вересня і жовтня
Тополя в чистім золоті шумить.