Iрреальне

Iрреальне
Ясні зорі, закохані, в небі тремтять мерехтливо.
Білолиці, всміхаються променям ніжним.
З висоти поглядають на сонячне диво...
Діамантові гори  виблискують сніжні...
А туманність зіниці примружила ...Світло
Крізь бездонні космічні простори вирує.
А блідого тоненького Місяця ікла
Загострились... Опівночі  здобич  чатує.
На орбіті  бажань  ірреальних кружляють 
В помаранчовім смутку  супутники грізні.
На шляхах до Плутона себе забувають
Міріади зірок і комети залізні...
 
/ Графика автора/