просто

просто
й досі минуле дихає в спину
холодно й важко. ти не кажи,
що більше ніколи мене не покинеш.
ти просто мене збережи.

сьогодні я знову спробую жити,
не треба пустої мені боротьби.
ти не питай, чи можна любити.
ти просто мене полюби.