Я зустріла тебе…

Поміж сплесків останніх короткого теплого літа
І овацій гучних опадаючих жовтих листків
Намагалась я душу близьку на життєвій дорозі зустріти,
І того, хто б найкраще мене розумів і без слів.
Я зустріла тебе…