Дороги


Куди ведуть тебе важкі дороги?
Куди  закине невідомий шлях?
Ти полетиш, залишивши печалі
Й гарячі сльози на моїх очах.
Тебе  чекати днями і ночами,
І цілувати в мріях і вві сні.
Не прислухатись до поради мами,
До її щирих і чутливих слів.
Тобі я вірю й водночас не вірю,
Та відпустити воля не дає.
Без тебе будні непривітні, сірі,
І тільки серце кличе: «Де ти є?»
Керує час, але не змінить долі,
Не зміцнить відстань наші почуття.
Опаде листя, на дерева голі
Приляже снігом зважене життя.
Лети, любове, та й за небокраї,
Тобі про ніжність я прошепочу.
Тебе насправді сильно я кохаю,
Але, на жаль, слідом не полечу.