Счастливый покой

Разум сказал мне любить зиму.
Холодные ветры, дающие спокойствие, нежный снег, который хоть и сделан из льда, согревает меня! Каждая деталь в зимний период красива и уникальна. Мои мысли одержимы красивой и милой зимой ,но мое сердце кричит от горя по лету . Лето-хаос сезонов .
 
Любой риск и теплый луч питают мое неудовлетворительное сердце. Поздние ночи-тихие и прохладные шумные и веселые . Я умру, если не буду слушать свой разум. Но разве жизнь - это не кормить мою душу? Я знаю, я знаю, что это неверно.
 
Я знаю, что это как наркотик. Я знаю, что зависима от этого хаоса, что медленно убивает меня. Но я знаю, что день, когда я умру, будет днем, когда я буду лежать 2 метра под землей с колючками цветов, застрявшими в моих руках, и слезами близких на моем бесчувственном седом лице .
 
Поэтому, когда придет осень, умирающие цветы и листья, холодные луга и теплое солнце - я буду жить в сезоне, построенном хаосом и спокойствием вечной золотой среды, после смерти .
 
Оригинал
 
Разумът ми каза да обичам зимата.
Студените ветрове даващи спокойствие ,нежният сняг ,който макар и от лед е направен , ме топли! Всеки малък детайл в зимата е красив и уникален. Мислите са ми обсебени от красивата и мила зима ,но сърцето ми вика от мъка за лятото . Лятото хаоса на сезоните . Всеки риск и топъл лъч храни незадоволителното ми сърце. Късните нощи – тихи и прохладни шумни и забавни . Ще загина , ако не слушам разума си. Но живот ли е да не храня душата си? Знам ,знам, че е грешно. Знам ,че е като наркотик. Знам ,че съм зависима от този хаос, който бавно ме убива. Но и знам, че деня в който загина – ще бъде деня, в който ще лежа 2 метра под земята с бодлите на цветята, забити в ръцете ми и сълзите на близките върху безчувственото ми побеляло лице . Затова, когато дойде есента умиращите цветя и листа, студените полъхи и топлото слънце - аз ще живея в сезона, изграден от хаоса и спокойствието на вечната златна среда, след смъртта .