P.S. для К.С.
Аудиозапись
Переносиш у пальцях струм,
Час рахуєш у цигарка́х.
Я навчився любити сум,
Що живе у твоїх очах.
Я навчися мовчати про
Днів минулих сумний архів.
Знов спускаюсь, як у метро,
В підземелля твоїх чуттів.
Я досліджую тебе, як
Космонавти далекий світ.
Твій письменник - Джек Керуа́к,
Лютий ворог твій - ларингіт.
Ось вустами я знов ловлю́
Ластови́ння твоє рябе.
І твій сум, я тако́ж люблю,
Бо і він - складова́ тебе.