откуда праздность в этом мире
+++
откуда праздность в этом мире
все утешения суда
вкушает человек труда
святой молитвы по псалтири
05.11.2024 19:56:46
+++
where does idleness come from in this world
all the comforts of judgment
are tasted by a man of labor
of holy prayer according to Psalms