Клуб божевільних поетів

Клуб божевільних поетів

Аудиозапись

Коли від падінь вам далеко до злетів,
І кожен конфуз звучить сумно, як блюз,
Приходьте у клуб божевільних поетів
По вулиці п’яних, замріяних муз.
 
Тут ви́на ігристі, найкращі у місті,
Вам феї наллють в кришталевий бокал.
Бажання тут чисті, благими є вісті,
Тут сум заблукав в лабіринті дзеркал.
 
Опівночі рівно натхнення царівна
Усім роздає рими, ритми й слова.
Хоч це, безсумнівно, наївно та дивно,
Та де іще зна́йдеш подібні дива́?
 
Стирайте з портретів обличчя естетів,
І дурням залиште їх сором і глузд.
Приходьте у клуб божевільних поетів
По вулиці п’яних, замріяних муз.