повернись

На роздоріжжі всіх доріг
Сумую тихо за тобою...
Куди ти так раптово зник?
Я вб'ю надії всі журбою...
Моя ти радість синьоока,
Мій сум, мій біль, моя любов..
Чому життя таке жорстоке?
Коли побачу тебе знов?
Мені не треба слів високих,
Не треба неба і землі,
Лише б в твоїх очах глибоких
Розтанути в солодкій млі...