Як настане кінець тому́, що звемо́ життям

Як настане кінець тому́, що звемо́ життям

Аудиозапись

Як настане кінець тому́, що звемо́ життям,
Нам на складі дадуть всім крила, або копита.
Бо одним вдалось із душі збудувати храм,
Ну а решта - гучно рохкали у корита.
 
Переважна більшість буде ні сям, ні там,
Заслужити іще потрібно і німб, і ро́ги.
Як настане кінець тому́, що звемо́ життям,
Вмить забудуться всі поразки і перемоги.
 
А зали́шиться тільки черга - вервечка спин,
Біля складу, де наш розподіл тривати бу́де.
Як іржавий годинник, зупиниться часопли́н,
Хтось у небо злетить, хтось – в пекло, хтось –у ніку́ди.
 
А коли ти отримаєш все за земні старання,
Не забудь нам копи́тцем стукнути на прощання.