Плен (Captivitate)

Плен (Captivitate)

Аудиозапись

Прогони свинцовые тучи,
Лёгким ветром их разгони,
У меня на душе станет лучше,
Они спрятали солнца лучи.
Сладкими звуками арфы,
Ты тоску мою прогони,
В груди моей монотонно,
Хрипло играют басы.
В темницу полную страсти,
Брось меня - не жалей!
Буду там в твоей власти,
Этот плен мне свободы нужней!
Мне не надо на волю теперь,
Спрячь скорее от сердца ключи,
И навеки запри эту дверь,
Навсегда нас вдвоём заточи!
 
........
 
Alungă norii de plumb,
împrăștie cu un vânt ușor,
sufletul meu se va simți mai bine,
au ascuns razele soarelui!
Cu sunete dulci ale harpei,
alungă-mi melancolia,
în pieptul meu basul cântă
monoton și răgușit.
Într-o temniță plină de pasiune,
lasă-mă - nu-ți pară rău!
Voi fi acolo în puterea ta,
am nevoie de această captivitate
mai mult decât de libertate!
Nu am nevoie de libertate acum,
ascunde repede cheile din inima ta,
și încuie această ușă pentru totdeauna;
închideți-ne pe noi doi pentru totdeauna.