Ете бәлә бер яуап табыла...
Аудиозапись
СТИХ А Р Г ОЗВУЧЕН С ПРОГРАММОЙ SUNO
Verse]
Тормош ҡайһы берҙә беҙҙе туҡмай
Ҡараңғылыҡ һәм яҡтылыҡ
Әммә бөтәһенә лә бер асҡыс бар
Ете бәлә бер яуап табыла...
[Verse 2]
Үҙгәрештәр ветәре
Дауыл кеүек
Ҡыйыу аҙым алға
Һиңә мөмкинлек бирелгән
[Chorus]
Ете бәлә бер яуап табыла.
Мөхәббәт һине табыр ышаныр
Ете бәлә бер яуап табыла.
Йөрәгегеҙҙе тиҙ генә асығыҙ
[Verse 3]
Томан һәм йәшен
Күҙ йәштәре
Әммә тормош бара икәнен бел
Йөрәгеңдә ут яна
[Bridge]
Хыялыңа ышаныу
Үҙең бул
Мөғжизәләр килер
Әгәр һин йәнең менән
[Chorus]
Ете бәлә бер табыла.
Мөхәббәт һине табыр ышаныр
Ете бәлә бер яуап табыла...
Йөрәгегеҙҙе тиҙ генә асығыҙ
[Verse 4]
Һыуҙағы бейек тауҙар
Күреү өсөн күренгәйне
Ҡаҙауҙыларҙың тамағын киҫкән
Һәр бер көс - ул насар уңыш түгел
[Verse 5]
Төпсөккә төшмәһәң,
Һинең осраҡтағы юлың -
Сынауҙар һине көтә
Ҡайҙа бараһың, ҡайҙа ҡарайһың?
[Chorus]
Ете бәлә бер яуап табла...
Мөхәббәт һине табыр ышаныр
Ете бәлә бер яуап табыла...
Йөрәгегеҙҙе тиҙ генә асығыҙ
[Verse 6]
Аҡшам тәүге йондоҙҙар
Иртәгә өсөн көләсектәр
Сабыр бул, ниндәй ҙә булһа
Ҡыҙыҡһыныу ярсыҡ өҫтөндә
[Bridge]
Һәр бер көс, һәр бер үлем
Хыялыңа етәсәк
Рухың хаҡында белдең
Һинең йылың барыбер
айҙардан сығыр
[Chorus]
Ете бәлә бер яуап табыла...
Мөхәббәт һине табыр ышаныр
Ете бәлә бер яуап табыла...
Йөрәгегеҙҙе тиҙ генә асығыҙ
[Outro]
Тормош юлында барған
һайын Һеҙҙең менән бергә баһалана
Хыялың, йөрәгең –
Ете бәлә аша ла өҙгөҙмә була...
Ете бәлә бер яуап